دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری فرآوردههای سلامت شرکت غذا و دارو، گفت: برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات سلامت محور، از روز شنبه ۲۰ خرداد شروع
عبارات مهم : مواد غذایی وی ادامه داد: در این راستا تمامی معاونت ها باید کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی دائما در دستور کار قرار داده و در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق ضمن پیگیری های قانونی تا حصول نتیجه، گزارش عملکرد به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی ارسال گردد.
رضایی اظهار کرد: هر کدام از معاونت های غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی موظف است هر هفته اقدام به پایش و پالایش حداقل ۲۵ برچسب غذایی، آشامیدنی تولیدی و وارداتی متفاوت به صورت رندوم از سطح عرضه نماید. مورد نیاز به ذکر است در خصوص پایش و پالایش فرآورده های خوراکی، آشامیدنی برچسب ها، هرکدام از معاونت ها علاوه بر گزارش هفتگی مربوط به آن حوزه (مازاد بر حداقل ۲۵ عدد برچسب فرآورده) می تواند از پتانسیل مسئولین فنی با ایجاد انگیزش های مورد نیاز بهره برداری کند، منوط به اینکه صحت و دقت اطلاعات مورد تایید باشد.
واژه های کلیدی: مواد غذایی | آرایشی و بهداشتی | وزارت بهداشت | محصولات سلامت | خوراکی | محصولات غذایی | لوزام آرایشی |
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...